Zambu tykkää hauveleista. Se tuskin on jäänyt epäselväksi, koska tarpeeksi usein kuvissa taitaa seikkailla yksi vaatimattoman pieni leluhauva. 

Hauvelit ovat jees niin kauan kun ne a) eivät ole liian karvaisia b) eivät pidä mitään meteliä c) eivät ole missään nimessä eläviä. Joten pihallemme nuoskalumien aikaan ilmestynyt "vieras Woffe" oli Zambusta jees-asteella. 

 

                    WP_008946-normal.jpgWP_008949-normal.jpg

 

jees, tämä Woffe on Zambun makuun... Nonih mama ota ne kuvas, niin voin jatkaa puuhailuja... 

 

WP_008955-normal.jpg

ja sitten vähän vinkkiä; jos mä otan täältä pesukoneesta lusikan, niin mitäköhän saatan haluta? 

Zambuhan on alkuinnostuksen jälkeen päättänyt että tottamaar pulkat, kelkat, stigat, ja ylipäänsä kaikki perässä vedettävät istuttavat talvihärpäkkeet ovat myös sarjassamme paholaisen keksintöjä. Jos, ja kun kotikatu ei satu olemaan ihan niissä kaupungin aurausprioriteettilistojen yläpäissä niin alkaa pikkaisen mielikuvitus loppua kesken, että millä vempeleellä puistoreissuille lähdetään. Rattaat, joo... Mutta siinä vaiheessa kun vuoronperään pusket, työnnät, vedät, ja hikoilet kuin pien sika (äänettömästi kirosanoja liukuhihnalta sadatellen), alkaa se ratasvaihtoehtokin olla siellä sarjassamme paholaisen-jutut. Eli vaikka talvi on kaunis, niin sitä kevättä odotellessa... 

 

WP_008660-normal.jpg

 

P.S kun ei nakerra, niin ei nakerra... Zambu <3 Lumi... Ei todellakaan. Onneksi sentäs Herra T nauttii pihan lumikasoista.