no piha! Ja siellä on viihdytty; Herrat E&T, ja teletappi-Zambu. Tuntitolkulla, joka päivä, satoi tai paistoi. Pahaksi onnekseen Zambu meni, ja hommasi itselleen siitepölyallergian, mutta sellainen pieni mutka matkassa ei paljon ulkoiluja häiritse. Ulos on päästävä. Jos ei se jostain ihmeen syystä kuulu automaattisesti aamujen ensimmäisiin aktiviteetteihin, niin Zambu kaivaa kengät hyllystä, iskee pipon päähän, ja ilmoittaa pontevasti, että "mennään". 

Zambu ei toistaiseksi ole mikään kova mies juttelemaan. Mutta husu ei karvoistaan pääse; nyt husuillaan enemmän kuin koskaan. Perässä raahataan itseä suurempaa imuria, koska näemmä äidin imurointi ei ole ihan riittävää. Zambu sai lahjaksi oman pienen mopin, jolla on jo kätevästi mopattu tv-tasojen, pöytien, hyllynaluksien, sekä muun lattiatilan lisäksi seinältä alas äidin suosikkitaulu. Koska keittiön laatikostot ilmiselvästi kaipaavat siivoamista, Zambu purkaa sisällön nopeasti kuin aropupu. Mutta "SIIVOA" komennosta myös täyttää samalla aropupun nopeudella laatikot uudestaan.

Ahmatti on myös yhä ahmatti: Herra E syöttää sujuvasti Zambulle pääsiäiskärkkiensä ällöimmät jämät (ne, jotka eivät ole kelvanneet kenellekään muulle perheenjäsenistä, saatikka kylässä käyneistä lapsikavereista), jos joku avaa limsan, Zambu on korkin sihahduksen kuullessaan nanosekunnissa paikalla, ja vaatii osuuttaan. Jonka nauttii suurten puistatuksien saattelemana. Olen vakavasti harkinnut Zambun liisaamista "karkkivihikoiraksi", sen verran pitkältä monsieur haistaa kaiken hyvän, ja herkullisen. 

Zambu on myös oppinut pussaamaan, ja paijaamaan. Ja mikäs sen liikuttavampaa kuin tuhiseva, alle metrin pituinen paketti, joka hakeutuu kainaloon, paijaa käsivartta, ja antaa lopuksi onnellisen näköisenä pitkän, limaisen pusun. (joskin tästä liikuttavuudesta voidaan keskustella, kun se tapahtuu klo 02.20 yöllä... mutta se onkin toinen stoori). 

WP_20130421_017-1-normal.jpg

kyllä mäenlaskijaa naurattaa, se on taivahan tosi!

WP_20130424_007-normal.jpg

jahas, pitää hoitaa noi nurtsinleikkuuhommat. Hikihän tässä tulee...

WP_20130428_046-normal.jpg

kaamee työleiri! Patiokin vaati pesua. Huh. Mites tää masiina oikein skulaa?

WP_20130421_010-normal.jpgWP_20130508_017-normal.jpg

ja eihän ne työt tekemällä lopu. Vähän kun haravois, ja istuttelis muutamat kukat, niin oisko se sitten siinä?

WP_20130511_025-normal.jpg

jes, piha kevätkunnossa, päästään hauvan kanssa vaan chillaamaan. Kiikkuu, ja wuff wuff vaan.